Η δραστήρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη

tsiligkiri epixeirhmaties

Επαφές της στη Β’ Πειραιά

Συναντήσεις με επιχειρηματίες, απλούς πολίτες και μέλη της Ένωσης Παικτών Κερατσινίου είχε το τριήμερο που πέρασε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Αναλυτικά και σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δραστηριότητά της ήταν η εξής:

tsiligkiri epixeirhmaties 2

Συνάντηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη με επιχειρηματίες της Β’ Πειραιά

Συνάντηση με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Β´ Πειραιά είχε η υποψηφία Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
«Συζητήσαμε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αδιανόητα φορολογικά βάρη, υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και ατελείωτη γραφειοκρατία, απωθούν επενδύσεις και αποθαρρύνουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Ανέλυσα τις προτάσεις του Κ.Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση της οικονομίας και υπογράμμισα πως η μετάβαση σε ένα ψηφιακό κράτος, όπου όλες οι συναλλαγές πολίτη και επιχειρήσεων με το Δημόσιο θα μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά, δεν είναι απλά προτεραιότητες αλλά δέσμευση της επόμενης Κυβέρνησης.
Ζήτησα όμως μια δέσμευση από όλους. Εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε χαμηλότερα βάρη, εκείνοι όμως θα πρέπει να δημιουργήσουν καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και να είναι σύμμαχοι μας στην προσπάθεια για καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας. Σ' αυτό το ζήτημα δε θα χαριστούμε σε κανέναν. Η μαύρη εργασία, θα είναι βασικός αντίπαλος μας.
Ευχαριστώ πολύ τους κ. Πέτρο και Δημήτρη Μπογράκο, το βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Γ.Ανατολάκη και όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν.



tsiligkiri laiki nikaias

Στη Λαϊκή Αγορά της Νίκαιας η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά της Νίκαιας και τα μαγαζιά της περιοχής πραγματοποίησε η υποψηφία Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χριστίνα Τσιλιγκίρη. «Παντού το ίδια αιτήματα. Περισσότερη ασφάλεια, λιγότεροι φόροι. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που έχουμε επιλέξει, αλλά με ισχυρή εντολή στις 7 Ιουλίου, θα έχουμε δύναμη να τα καταφέρουμε», σημείωσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook με αφορμή την επίσκεψη.



tsiligkiri enosh kriton keratsiniou

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην Ένωση Κρητών Κερατσινίου

Με Κρήτες από την περιοχή του Κερατσινίου βρέθηκε η υποψηφία Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση τους.
«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση την Ένωση Κρητών Κερατσινίου. Για ακόμα μια φορά άκουσα από πρώτο χέρι, τον τρόπο που μιλούν οι Κρητικοί για την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Είναι τρομερή η αγάπη που τρέφουν για τον τόπο τους.
Η Πολιτεία πρέπει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε περιοχής, που στην ουσία αποτελούν τη συγκολλητική ουσία του Πολιτισμού μας. Τους μίλησα για την ανάγκη να υπάρξει μεγάλη πολιτική αλλαγή στις 7 Ιουλίου και ανέπτυξα τις δικές μου σκέψεις για τη Β’ Πειραιά. Τους ευχαριστώ πολύ για τα θερμά τους λόγια και φυσικά τις... μαντινάδες», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

eep logo