Αναστολή της αποχής των εργαζομένων στην καθαριότητα

peiraias aerophoto

Δήλωση του Δήμαρχου Γιάννη Μώραλη

 

«Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα ότι τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου, αφού προφανέστατα επαναξιολόγησαν τα πραγματικά δεδομένα, ανέστειλαν την αδικαιολόγητη και ακατανόητη αποχή τους από την υπερωριακή εργασία.

Παρ όλα αυτά θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες πειθαρχικές διαδικασίες για την παράλειψη υπηρεσιακών παραγόντων που είχε ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι συμβασιούχοι με σύμβαση 2 μήνης διάρκειας τις υπερωρίες τους.

Για όσα δε επικαλούνται περί ευθύνης της δημοτικής αρχής, δήθεν κοινωνικούς αυτοματισμούς και άλλες βαρύγδουπες εκφράσεις αλλά και φαντασιώσεις περί ύβρεων και άλλων παρόμοιων χαρακτηρισμών, από την πλευρά μου τους παραπέμπω στο βίντεο της σημερινής συνέντευξης τύπου, προκειμένου να διαπιστωθεί τελικά ποιος επιθυμεί την ρήξη και ποιοι λίγοι ευτυχώς τείνουν να αποκοπούν από την πραγματικότητα.

Εύχομαι και στο μέλλον να επικρατήσει η λογική, η σύνεση και ο διάλογος, καθώς οι καιροί και οι εποχές αυτά έχουν ανάγκη και όχι ρήξεις και ενέργειες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μοναδικός γνώμονας μου ήταν και είναι το συμφέρον του Πειραϊκού λαού».

eep logo