Γ.Μώραλης: Ομαλότητα, συμμετοχή, στήριξη των πολιτών στην προσπάθειά μας

moralis b gyros

Δήλωση του Δήμαρχου Πειραιά μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά, δήλωσε:
«Ολοκληρώνεται και στον Πειραιά σήμερα η εκλογική διαδικασία. Όπως είχαμε πει και την περασμένη Κυριακή, είναι η κορυφαία στιγμή δημοκρατίας. Χαίρομαι γιατί και την προηγούμενη Κυριακή αλλά και σήμερα όλα εξελίσσονται απολύτως ομαλά και αυτό πραγματικά είναι ένα στοίχημα. Εύχομαι να αυξηθεί και η συμμετοχή. Το δεύτερο στοίχημα, είναι η συμμετοχή των πολιτών. Τ
ο τρίτο στοίχημα για εμάς είναι για τον «Πειραιά Νικητή». Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικό ποσοστό, ανεβάσαμε το ποσοστό μας και αυτό μας ικανοποιεί. Εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας, περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται, να συνεχίσει την πλεύση το καράβι το οποίο «ξεκόλλησε» πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική. Νομίζω θα επανεπιβεβαιώσουν τη στήριξη στον «Πειραιά Νικητή» και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά μας και τους κατοίκους του».

 

eep logo