Νίκος Βλαχάκος: «Όσοι έχουν την ίδια αγάπη για τον Πειραιά μας, μαζί μας για τη μεγάλη υπέρβαση!»

vlaxakos 3

Στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης ψήφισε ο υποψήφις του συνδυασμού "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκος Βλαχάκος, επιχειρώντας ευρύ, πέρα από κομματικά πλαίσια άνοιγμα στους συμπολίτες του, κάλεσε σε συστράτευση στο πλευρό του, κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη, που ανησυχούν και πασχίζουν για το «αύριο» της πόλης του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, ώστε να σημειωθεί η σπουδαία υπέρβαση στο β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά.

Ο κ. Βλαχάκος συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του και συνεργάτες του, ψήφισε στις 10 το πρωί στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά και εξερχόμενος έκανε, χαμογελαστός και αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, την εξής δήλωση:
«Σήμερα ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Την προηγούμενη Κυριακή, ο συνδυασμός μας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, έπιασε ένα πολύ ικανοποιητικό ποσοστό στην πρώτη μάχη της εκλογικής διαδικασίας.
Αυτή την Κυριακή, καλούμε κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη που έχει τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αγάπη για τον Πειραιά μας να ταχθεί στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση! Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά!
Σας ευχαριστώ παρά πολύ».

eep logo