Γ.Μώραλης: Κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης!

moralis podosfairika somateia

Συνάντηση του δημάρχου Πειραιά με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Αγίου Διονυσίου

Με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με εκπροσώπους του Προμηθέα Πειραιά, του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας, του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου, του Α.Ο Καραβά, Δάφνη Ταμπουρίων και ΑΣ Κωφών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Συναντήθηκα με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουμε ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».