Συναντήσεις Ν.Μπελαβίλα για το θέμα της δημόσιας υγείας

belavilas platanhsiotis giatroi

Με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Ν.Πλατανησιώτη και τα μέλη του Γ.Βίτσα, Μ.Ψαλτάκο και Μ.Καλαμάρη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη και τα μέλη του Γιώργο Βίτσα, Μιχάλη Ψαλτάκο και Μαρία Καλαμάρη είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του Πειραιάς για Όλους Πηνελόπη Τριανταφυλλίδου, γιατρό – νεογνολόγο και Νίκο Καρβούνη, ογκολόγο.

Ο Νίκος Μπελαβίλας είχε την ευκαιρία επάλληλων συναντήσεων με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, για το θέμα της δημόσιας υγείας στην πόλη και την λειτουργία του νοσοκομείου Μεταξά. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως ο δήμος δεν μπορεί να γίνει πάροχος υγείας αλλά μπορεί επικουρικά να στηρίξει το δημόσιο σύστημα υγείας για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των δημοτών.
Ενημερώθηκε για τη σημαντική ψηφιοποίηση και οργάνωση του αρχείου του Ιατρικού συλλόγου όπως και για τις βάσεις ενημέρωσης των μελών του Ιατρικού Συλλόγου παρέχοντας τους πρόσβαση σε επιστημονικό υλικό, που έχει γίνει χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και συνεχάρη τον Πρόεδρο για αυτό.
«Με το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου δημιουργήθηκε μία ειλικρινής και δημιουργική σχέση τους τελευταίους μήνες. Άκουσα, έμαθα και συμπλήρωσα θέσεις που επεξεργάστηκε η ιατρική ομάδα του συνδυασμού μας. Είχα την ευκαιρία να στηρίξω ανάγκες στέγασης ιατρικών υπηρεσιών, και θα το κάνω με συνέπεια στο μέλλον. Ανταλλάζουμε σημαντικές σκέψεις για τη σχέση του Ιατρικού Συλλόγου με την πόλη, κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να υπάρξουν, ή να ενισχυθούν όσες ήδη είναι δρομολογημένες» σημείωσε ο Νίκος Μπελαβίλας μετά τη συνάντηση.