Γευσιγνωσία με άρωμα Ελλάδας

nora mihaloliakou gefseis

Από τη Λακωνία στην Κρήτη μας ταξιδεύει γευστικά το κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί.

Το Σάββατο 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία δύο παραγωγών από την Λακωνία. Ο Γιάννης Γεροντίδης της πολυβραβευμένης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας G-fish που διαθέτει στην αγορά συσκευασμένα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας (όπως πέστροφα, σολομό, οξύρρυγχο και χαβιάρι) από το Καστόρι, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Λάκωνα οινοποιό Νίκο Θεοδωρακάκο που παρουσίασε τοπικές ποικιλίες της περιοχής που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια σε διεθνές επίπεδο, όπως το Χρυσό βραβείο 2015 που απέσπασε το Ροζέ του Κτήματος Θεοδωρακάκου στον ετήσιο διαγωνισμό κρασιού που έλαβε χώρα στην Γερμανία.
Πελάτες της ΓΕΥΣΗΣ είχαν την ευκαιρία να γευτούν θαλασσινούς μεζέδες συνοδεύοντας τους με λακωνικό κρασί και περιηγήθηκαν στο κατάστημα με τρόφιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε προσιτές τιμές μεταξύ των οποίων και προϊόντα των δύο παραγωγών G-Fish & Κτήμα Θεοδωρακάκου.

Η επόμενη εκδήλωση - γευσιγνωσία είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 16 Μαΐου όπου πελάτες της ΓΕΥΣΗΣ Ελλάδος Θησαυροί, περαστικοί από την Γούναρη και την Παραδοσιακή αγορά τροφίμων του Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κουλουράκια και μπάρες δημητριακών της Κρητικής Εταιρείας Eat Crete..

eep logo