Ο «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» αρωγός φιλανθρωπίας των Πειραιωτών

vlaxakos bazaar

Ο Νίκος Βλαχάκος στα Πασχαλινά Bazaar του Χατζηκυριάκειου και της Σχολής Jeanne D’Arc

Με τη γνωστή στον Πειραιά, ευαισθησία που τον διακρίνει, σαν άνθρωπο και επιφανή ιατρό, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Βλαχάκος, συμμετέχει ενεργά και παροτρύνει τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της πειραϊκής κοινωνίας.

Ο Νίκος Βλαχάκος, ως επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, συνοδευόμενος από πλειάδα συνεργατών του και υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, επισκέφθηκαν στην Ελληνογαλλική Σχολή “JEANNE D’ ARC”, το Πασχαλινό bazaar του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά μιλώντας στους διοργανωτές του επιτυχημένου bazaar δεσμεύθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή του Πειραιά θα είναι πάντοτε αρωγός και ενεργός υποστηρικτής ανάλογων φιλανθρωπικών ενεργειών.

Στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας, Νίκος Βλαχάκος και ο συνδυασμός ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, επισκέφθηκαν εξάλλου και το υπέροχο Πασχαλινό bazaar που έγινε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τα παιδιά του Ιδρύματος.

Ο κ. Βλαχάκος συνεχάρη προσωπικά έναν προς έναν τους εθελοντές του “in Community” και τον Σύλλογο, διαβεβαιώνοντας τους, ότι θα τυγχάνουν της διαχρονικής υποστήριξης της δράσης τους στο μέλλον από τη νέα δημοτική αρχή του Πειραιά.