«Παραμυθοδρομίες» στον Πειραιά

theatriko paixnidi paidia

Παράσταση – Θεατρικό παιχνίδι από τα προνήπια των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου

 

Παράσταση – θεατρικό παιχνίδι των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά με τίτλο: «Παραμυθοδρομίες», θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, στις 10:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Πρόκειται για μια σκυταλοδρομία παραμυθιών που δημιούργησαν τα προνήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στο πλαίσιο του προγράμματος θεατρικού παιχνιδιού «Ήχοι – Μύθοι – Παραμύθι». Τα παιδιά θα καθοδηγεί η παιδαγωγός θεάτρου - εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού κα Μαρία Ρεντίφη.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, τόνισε σε δήλωσή της πως τα προνήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα παρουσιάσουν για δεύτερη χρονιά τα δικά τους παραμύθια, σε μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Επιπλέον, η κα Ζηλάκου σημείωσε, πως είναι σημαντικό να υλοποιούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου ψυχαγωγικές δράσεις και νέοι διαδραστικοί τρόποι εκπαίδευσης που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα. «Οι «Παραμυθοδρομίες» είναι μια αισιόδοξη παράσταση από τα παιδιά μας, τα οποία είμαι βέβαιη πως για ακόμα μια φορά θα μας καταπλήξουν με τη δημιουργικότητά τους», υπογράμμισε η κα Ζηλάκου.

eep logo