Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Προεδρείο του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιά

patoulis

«Aναγκαία η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τη θωράκιση του κλάδου και την προστασία από φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού»

«Είναι αναγκαία η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου προκειμένου να επιτευχθεί η θωράκιση του κλάδου των οδηγών ταξί και η προστασία του από φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την συνάντηση του με την αντιπροσωπία του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιώς.

Ο πρόεδρος του ΣΙΤΑΠ, Τάσος Δαμιανίδης και ο ταμίας Ιωάννης Τσακίρης, αναφέρθηκαν σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η υποκλοπή του έργου των ταξί από επαγγελματίες και επιχειρήσεις άλλων κλάδων. Επιπλέον ζήτησαν τη θεσμοθέτη λειτουργίας δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου για υποθέσεις που απασχολούν τον κλάδο και έθεσαν θέματα κρουαζιέρας και σχετικά με την οριοθέτηση σημείων επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε «αναγκαία» την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την θωράκιση του κλάδου και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του ΣΙΤΑΠ ότι θα συνεργαστεί μαζί τους για να βρεθούν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο.

eep logo