Ν.Βλαχάκος: «Ο Δήμος Πειραιά πρέπει να αναπτύσσεται αρμονικά με το λιμάνι»

kouvelis vlaxakos

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου με τον υπ.Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη

Συνάντηση με τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Φώτη Κουβέλη είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, στο γραφείο του στο υπουργείο.
Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Φ. Κουβέλης ενημέρωσε αναλυτικά τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά για όλα τα σημαντικά θέματα και κυρίως για τα θέματα που αφορούν στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, για τα επενδυτικά σχέδια του Ο.Λ.Π. (Master Plan) και της Cosco.
Ο κ. Βλαχάκος διατύπωσε τις θέσεις του στον κ. Κουβέλη σχετικά με την Πειραϊκή και την άρνησή του να γίνει λιμάνι και εξέφρασε την ανησυχία του γιατί δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη περιβαλλοντική μελέτη για ένα τόσο σοβαρό θέμα του Πειραιά.
«Συναντήθηκα με τον υπουργό ναυτιλίας κ. Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο, είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα και τον ευχαριστώ πολύ. Ως νέα δημοτική αρχή, μετά τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θα επιδιώξουμε την άριστη συνεργασία μας με το υπουργείο ναυτιλίας, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για την πόλη του Πειραιά, το μεγάλο λιμάνι της χώρας.
Ο Δήμος Πειραιά πρέπει να αναπτύσσεται αρμονικά με το λιμάνι, με έργα υποδομών που η υλοποίησή τους θα αναβαθμίζει προς το καλύτερο τη ζωή των πολιτών. Ανάπτυξη δύο ταχυτήτων εις βάρος της πόλης, μάς βρίσκει αντίθετους. Ο Πειραιάς μπορεί με αναπτυξιακά έργα υποδομών, μετρήσιμα θετικά προς τους κατοίκους του, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του, να γίνει πόλη πρότυπο», τόνισε ο κ. Βλαχάκος.

eep logo