Συγκέντρωση-έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη

manousakis sygkentrosh

Kατάμεστη η αίθουσα του ΕΒΕΠ

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εμπορικοβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μίλησε την Τετάρτη 20/3/2019 ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Α’ Πειραιώς & Νήσων, κ. Στέλιος Μανουσάκης. Μία τέτοιου όγκου πολιτική συγκέντρωση είχε πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί στον Πειραιά και έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι ο Πειραιάς ψήφισε, το Κίνημα Αλλαγής ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό και η κεντροαριστερά θα είναι ο πρωταγωνιστής των επόμενων εκλογών.
Η εκλογή βουλευτή της κεντροαριστεράς στον Πειραιά μετά από δέκα χρόνια δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

manousakis 244

Ο τ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Πειραιά. Η ομιλία του είχε ως θέμα την ανάγκη υπέρβασης της κρίσης της πολιτικής και της οικονομίας, μέσα από ενδυνάμωση των θεσμών και τη διεύρυνση της Δημοκρατίας. Γι αυτό απέναντι στις συντηρητικές προοπτικές και τον λαϊκίστικο κυβερνητισμό, τόνισε ότι ο τόπος πρέπει να στραφεί για μια ακόμα φορά στο φιλελεύθερο και δημοκρατικό χώρο, που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής. Επίσης αναφέρθηκε στα θέματα της πόλης, του λιμανιού, του περιβάλλοντος και των νησιών της Περιφέρειας του Πειραιά
.
Τον Στέλιο Μανουσάκη, προλόγισε ως οικοδεσπότης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης του Πειραιά, όπως η απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης, η δημιουργία του πρώτου πανελλαδικά Κέντρου Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών στον Πειραιά με τη συνεργασία των τριών Επαγγελματικών Επιμελητηρίων. Παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τους πιο άξιους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Στέλιο Μανουσάκη.

Στην πρώτη αυτή πολιτική ομιλία, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, πολιτικοί, στελέχη της αυτοδιοίκησης, του νομικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας. Μεταξύ άλλων οι πρώην Υπουργοί: Σταύρος Σουμάκης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης, Χρήστος Φωτίου, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και Στέλιος Γαϊτανάρος, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο τ. Δήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Νικαίας Βασίλης Τράπαλης, η τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, Γιάννης Υδραίος και Δημήτρης Βρόντος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής Ρούλα Αρκαλάκη, Βασίλης Κατσαφάδος, Σταύρος Καλαμάκης, Τάκης Αθανασιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου–Δραπετσώνας Παντελής Καμάς, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας Νίκος Σπανάκος, o πρόεδρος ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, o πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο πρόεδρος ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο ΓΓ ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαυρομιχάλης, τα μέλη του ΔΣ ΕΕΠ Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Χασιακής, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσιρίδης, Νίκος Καλαμακιώτης, Μιλτιάδης Κλαπαδάκης, και Γιώργος Βίτσας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί Λεωνίδας Αθανασιάδης, Χρήστος Πάλλης, Γιώργος Σωπιλιάδης, Ανδριανή Αβραμίδου Λαμπροπούλου και Μήνας Περάματζης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Πειραιά Κώστας Χλωμούδης και Ανδρέας Μερίκας και πολλοί άλλοι.

eep logo