Διαμάντω Μανωλάκου: «Προϋπόθεση η άριστη φυσική κατάσταση!»

manolakou pyrgos

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Πύργο του Πειραιά

Άριστη φυσική κατάσταση θα πρέπει να διαθέτουν όσοι επιθυμούν να πάνε στον Πύργο του Πειραιά και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες όπου στεγάζονται η Διά Βίου Μάθηση και η Υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιών στα σχολεία. Αυτό διαπίστωσε -μεταξύ άλλων- κατά τη διάρκεια περιοδείας της, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιας δημάρχου Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι πολίτες θα πρέπει να ανέβουν 65 σκαλιά, τα οποία μετά φυσικά θα πρέπει να τα κατέβουν (στο σύνολο δηλαδή 130!!!) καθώς η πίσω πλευρά του κτιρίου δεν διαθέτει ασανσέρ.

Και αν κάποιος έχει κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί να ανεβοκατέβει, ας μην ανησυχεί, υπάρχει λύση: Ανεβοκατεβαίνει ο υπάλληλος με τα χαρτιά και τις σφραγίδες στα χέρια για να τον εξυπηρετήσει!

Η υπόθεση δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα, ιδίως αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για υπηρεσίες που εξυπηρετούν αρκετό κόσμο.
Η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική στο αρχείο του Δήμου Πειραιά που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Για «λόγους ασφαλείας» η έξοδος κινδύνου είναι κλειστή, ενώ σε όλους τους διαδρόμους υπάρχουν διάσπαρτες σακούλες με έγγραφα του δήμου! Για τους ίδιους λόγους, οι τρεις εργαζόμενοι στο αρχείο, ένας μόνιμος και δύο συμβασιούχοι, δουλεύουν μέσα σε μια κλειστή αίθουσα, γεμάτη σκόνη...

eep logo