Η αποθήκη που έγινε Δημοτικό γυμναστήριο στον Αγ Ι. Ρέντη

ioakeimidis gymnasthrio

Εγκαίνια από τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη

Μια αποθήκη μετατράπηκε σ’ ένα σύγχρονο Δημοτικό γυμναστήριο με στόχο να καλύψει την ανάγκη για άθληση στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη. Ήδη στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη λειτουργούν συνολικά 7 υπαίθρια γυμναστήρια και στην πλατεία Χαλκηδόνας (Νίκαια) ένα κλειστό. Τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα χώρο 230 τμ που περιλαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

gymnasthrio kosmos

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Με στόχο να θέσουμε την πόλη μας σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, προχωρήσαμε στην ίδρυση Δημοτικού γυμναστηρίου στον Αγ.Ι. Ρέντη. Με σχεδιασμό ,προγραμματισμό και με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, καταφέραμε να μετατρέψουμε μια αποθήκη σ’ένα «στολίδι» για την πόλη. Ήδη από το καλοκαίρι είχαν σταματήσει να λειτουργούν τα γυμναστήρια στον Αγ.Ι. Ρέντη και έπρεπε να καλύψουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη για άθληση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και περιμένουμε από τους δημότες μας να αγκαλιάσουν και αυτό το έργο με αγάπη και φροντίδα».

Διαδικασίες εγγραφής- Απαραίτητα δικαιολογητικά
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ, ιατρική βεβαίωση, (1) έγχρωμη φωτογραφία. Η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Ετήσια συνδρομή για κατοίκους/δημότες: 20 €
Πληροφορίες- εγγραφές : ΔΗΚΕΝΙΡ (Κύπρου 7, Αγ.Ι. Ρέντης), τηλ. 210 4819007 , 210-4821555

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ
Αγ.Ι. Ρέντη 37
Ωράριο:
Δευτέρα-Παρασκευή: 8.00 π.μ.-22.00
Σάββατο: 9.00 π.μ.-17.00

 

eep logo