Εγκαίνια της Playmobil-land από το Δήμαρχο Πειραιά

playmobi land peiraias

Με την παρουσία εκατοντάδων παιδιών, γονέων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μεγάλου παιδότοπου της Playmobil στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Playmobil Hellas και το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr, φιλοξενεί όλο τον Μάιο τον μαγευτικό παιδότοπο με πολλά παιχνίδια και δράσεις, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους γονείς τους.

Η Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού γέμισε με παιδικά χαμόγελα, καθώς οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν και διασκέδασαν με τα αγαπημένα παιχνίδια της Playmobil και με μια σειρά άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά εγκαινίασε και την έκθεση με ζωγραφιές των παιδιών από τα Νηπιαγωγεία του Δήμου με θέμα «Ο Πειραιάς μου», η οποία φιλοξενείται στους χώρους της Λέσχης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όλο τον Μάιο.

Ο κ. Μώραλης, προσέφερε σε δεκαπέντε τυχερά παιδιά που συμμετείχαν στην έκθεση και αναδείχθηκαν νικητές έπειτα από κλήρωση τη «Μεγάλη Ρόδα της PlayMobil».

eep logo