Παρέμβαση Μπελαβίλα για το κυκλοφοριακό

belavilas mela

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά με τον Διοικητή της Τροχαίας

Με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων του «Πειραιάς για όλους» με τους φορείς και τις αρχές της πόλης.

Συνοδευόμενος από την δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά ο Νίκος Μπελαβίλας ενημερώθηκε από τον Διοικητή κύριο Φώτη Νικολάκη για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία και ταλαιπωρούν την πόλη.

Στην ενημερωτική συνάντηση κυριάρχησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα, οι μονοδρομήσεις που έχουν αναστατώσει την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, τα έργα για το τραμ και τα εργοτάξια του μετρό. Η κυκλοφοριακή ασφυξία που προκαλείται στο λιμάνι αλλά και ευρύτερα στην πόλη λόγω της έλλειψης χώρων στάθμευσης που οδηγεί εν τέλει στην παράνομη στάθμευση αναλύθηκε στη συζήτηση με τον Νίκο Μπελαβίλα να ζητά αναλυτικά στοιχεία κίνησης.

Στην συνάντηση ανταλλάξαν σκέψεις για τη βελτίωση της κίνησης στις «κόκκινες ζώνες» της πόλης που είναι οι οδοί Γρηγορίου Λαμπράκη και Ηρώων Πολυτεχνείου και οι κόμβοι Αγίας Τριάδας, Ιπποδαμείας, Β' Μεραρχίας, Ακτής Μουτσοπούλου και Ζαννείου. Ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη για σχέδιο στάθμευσης και την εύρυθμη λειτουργία των μεγάλων αθλητικών χώρων της πόλης όπως το ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη, όπως επίσης τη συνεργασία και συντονισμό Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας στα ζητήματα της στάθμευσης.

 

eep logo