Ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κρητών «Η Ομόνοια»

moralis klp omonoia

Χαιρετισμός του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη



Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» που πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα «RED 1925», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.
Σημειώνεται πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» είναι ένας σύλλογος με έντονη δραστηριότητα στην πόλη που διατηρεί τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης, τα οποία περνούν στις νέες γενιές.
Ο κ. Μώραλης σημείωσε πως τα τελευταία 4,5 χρόνια η Δημοτική Αρχή έχει μια καλή συνεργασία με την «Ομόνοια» και με τον Πρόεδρό της κ. Θοδωρή Τσόντο αλλά και με άλλους συλλόγους της πόλης, συνδιαμορφώνοντας προγράμματα και εκδηλώσεις.
«Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας και το πράττουμε με καλή διάθεση», τόνισε ο κ. Δήμαρχος.
Επιπλέον ευχήθηκε στην Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» καλή χρονιά και να συνεχίσει να πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωσή της στο φιλόξενο σπίτι του Ολυμπιακού.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση ενός θεατρικού έργου, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο, το οποίο είναι μια πρωτοβουλία της «Ομόνοιας» και κάλεσε όλο τον κόσμο να το παρακολουθήσει.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» κ. Θεόδωρος Τσόντος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ευχήθηκε υγεία σε όλους και ένα δημιουργικό 2019. Σημείωσε ότι η διοίκηση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι που ξεκίνησε και τον ευγενικό αγώνα που δίνει και μετά τις εκλογές που θα έχει το σωματείο, τον Ιούνιο του 2019.
Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τον ηγέτη του Ολυμπιακού και συμπατριώτη, όπως είπε, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννη Μώραλη για την παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία.

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα - Χαρβαλάκου, οι κ.κ. Γιάννης Μελάς, Στέλιος Γαϊτανάρος, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Κυριάκος Σιγαλάκος. Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ. Ιωσήφ Βουράκης και κα Λίτσα Καλαγιά. Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος. Ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης.

 

eep logo