Στ.Μανουσάκης: Θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ

manousakis stelios2

Στην Ά Πειραιά και Νήσων

Με επιστολή που απευθύνεται στους συμπολίτες του, ο πρ.Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιος Μανουσάκης ανακοίνωσε την υποψήφιότητά του στος προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα αλλαγής, δηλώνοντας ότι θα παλέψει "για τον Πειραιά και τα Νησιά μας της επόμενης γενιάς και όχι απλά των επόμενων εκλογών".

Ακολουθεί η επιστολή του Στ.Μανουσάκη:

"Με αίσθημα ευθύνης είμαι έτοιμος να δώσω την προσωπική μου μάχη ως υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων με το Κίνημα Αλλαγής.

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για τη στήριξή της στο πρόσωπό μου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω & Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το 2008 έως το 2014 καθώς και Πρόεδρος και Διευθυντής Κατάρτισης Σπουδών του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πειραιά.

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Πειραιά είναι Επιλογή Ευθύνης και ταυτόχρονα Απόφαση για το Μέλλον.

Η πολιτική ενασχόληση δεν πρέπει να συσχετίζεται με τους κομματικούς μηχανισμούς του παρελθόντος. Είναι ο τρόπος που κινούμαστε μεσα στο κοινωνικό σύνολο. Ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σε αυτή τη μάχη θέλω να είμαστε μαζί, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να καινοτομήσουμε, να τολμήσουμε την αλλαγή, να δεσμευτούμε ότι θα παλέψουμε για τον Πειραιά και τα Νησιά μας της επόμενης γενιάς και όχι απλά των επόμενων εκλογών.

Ως άνθρωπος διαρκώς παρών σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δράσεις, θα αγωνιστώ για την ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων με κυρίαρχο στόχο την επαναφορά της κανονικότητας και τη ρήξη με το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα.

Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μας από τα Κύθηρα έως τη Παλιά Κοκκινιά, από τις Σπέτσες μέχρι τα Καμίνια, από την Ύδρα μέχρι τον κεντρικό Πειραιά, από την Αίγινα και το Αγκίστρι μέχρι το Νέο Φάληρο, από τον Πόρο μέχρι την Χερσόνησο της Πειραϊκής, και από την Τροιζηνία και τα Μέθανα μέχρι τα Μανιάτικα και τον Λόφο Βώκου, όπου γεννήθηκα. Μαζί θα σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα,θα διεκδικήσουμε και θα τα καταφέρουμε.

Επιλογή Ευθύνης – Απόφαση για το Μέλλον"

 

eep logo