Υποψήφια με «Πειραιά Νικητή» η Σοφία Πιπιτσούλη

moralis pipitsouli

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι η κα Σοφία Πιπιτσούλη.

Η κα Πιπιτσούλη είναι Πειραιώτισσα και μεγάλωσε στην Καστέλλα. Είναι πρωταθλήτρια του κάνοε καγιάκ τα τελευταία 15 χρόνια, με διακρίσεις τόσο στο πανελλήνιο όσο και στο διεθνή στίβο και υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας από το 2005 έως το 2016. Είναι μέλος του Πειραιώτικου Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου (ΝΑΣ), με έδρα το Μικρολίμανο.
Είναι πτυχιούχος φιλόλογος και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε Σχολείο Ελληνικών στη Βουδαπέστη. Εδώ και μια τετραετία εργάζεται ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, αναπτύσσοντας σημαντική κοινωνική δράση, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε την κα Πιπιτσούλη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα του κανόε καγιάκ, στο οποίο είναι πρωταθλήτρια. Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι είναι σημαντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό μας νέοι και καταρτισμένοι άνθρωποι με άποψη για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Χαίρομαι γιατί διαπιστώνω πως νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά κι έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μας. Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο» σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Η Σοφία Πιπιτσούλη σε δήλωσή της τόνισε: «Θεωρώ τιμή μου αλλά και πρόκληση, την πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, να ενταχθώ στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Δεδομένου ότι είμαι αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου Πειραιά, με ενεργό συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά κοινά, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Μώραλης, ώστε να γίνει ο Πειραιάς επίκεντρο αθλητισμού και παιδείας. Η πολυετής και επιτυχημένη πορεία του θείου μου, Τάκη Πιπιτσούλη, ως Αντιδημάρχου Πειραιά, αποτέλεσε για εμένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόφαση μου να συνταχθώ στο πλευρό του κ. Μώραλη, αποσκοπώντας σε ένα πραγματικό Πειραιά Nικητή. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω, έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς και «ζωή» στους αθλητικούς συλλόγους του Πειραιά. Ανοίγουμε πανιά, κάνουμε τον Πειραιά Nικητή»!

 

eep logo