Επίσκεψη Βρετανού κυβερνήτη πολεμικού πλοίου στον Γ.Δαβάκη

davakis vretanos ploiarxos

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης, τον Πλοίαρχο του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας και Κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου «Η.M.S. BULWARK» NCP Cooke – Priest (RN), ο οποίος συνοδευόταν από την Executive Officer της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κυρία Εύα Αλεξανδράτου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου. Ο κ. Δαβάκης προσέφερε στον Βρετανό κυβερνήτη το μετάλλιο της πόλης του Πειραιά.
Μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα τον Βρετανό Πλοίαρχο του Βασιλικού Ναυτικού και Κυβερνήτη του πολεμικού πλοίου «H.M.S. BULWARK» NCP Cooke – Priest (RN). Ανταλλάξαμε πληροφορίες και απόψεις για διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων και για την δεσπόζουσα θέση του Πειραιά στην παγκόσμια ναυτιλία και την ευρύτερη επιρροή του σε αυτήν».

eep logo