Δούρου – Γαβρίλης: Όλα ανοιχτά!

dourou gavrilis 0129

«Νωρίς για ψηφοδέλτια» λένε και οι δύο


«Είδηση» για την επιλογή του Γιώργου Γαβρίλη εν όψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019 προσπάθησε να βγάλει με ερώτηση «εκτός θέματος» που έθεσε το Portnet στην κοινή συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Γαβρίλης. Το θέμα ήταν η πρόοδος των εργασιών σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και η χαρτογραφική εξέλιξή τους.
Αλλά όπως ήταν φυσικό, έξι μήνες πριν τις εκλογές, η συζήτηση έλαβε πολιτικό χαρακτήρα. Πόσο μάλλον που το όνομα του Γιώργου Γαβρίλη έπαιζε και εξακολουθεί να παίζει για την Δημαρχία Πειραιά.

Στο ευθύ ερώτημα που έθεσε το Portnet και στους δυο, για το αν δηλαδή Δούρου και Γαβρίλης θα είναι μαζί και σε έξι μήνες, η Περιφερειάρχης Αττικής αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά απέφυγαν να απαντήσουν ευθέως, αφήνοντας με τις απαντήσεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Η Ρένα Δούρου μάλιστα αποκάλυψε ότι εδώ και 18 χρόνια γνωρίζεται με τον Γιώργο Γαβρίλη, ήταν πάντα συνοδοιπόροι και μάλιστα ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά λειτουργούσε ως «φύλακας άγγελός της»! Και πρόσθεσε με σημασία πως αυτή η σχέση θα παραμείνει, είτε η μια είναι Περιφερειάρχης και ο άλλος Αντιπεριφερειάρχης, είτε έχουν οποιεσδήποτε διαφορετικές θέσεις.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαβρίλης, αφού σχολίασε χαριτολογώντας ότι με τη δήλωσή της η κυρία Δούρου παραδέχθηκε πως τον είχε καθοδηγητή, υπογράμμισε πως οι εκλογές είναι μια δυναμική διαδικασία και όλες οι σχετικές ερωτήσεις «θα απαντηθούν στο χρόνο τους».

eep logo