Κόκκαλης στηρίζει Μώραλη!

Kokkalis Startupper

Τέλος στα σενάρια διαφοροποίησης από τον Πέτρο Κόκκαλη


Με μια σύντομη, όσο και σαφή δήλωσή του, με ανάρτηση στο instagram, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Πέτρος Κόκκαλης βάζει τέλος στα σενάρια που διακινούνταν ότι δήθεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κόντρα στον Γιάννη Μώραλη.

Στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι από το 2014 έχει εργαστεί «με όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της πόλης μας στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη που είναι φίλος μου και κάνει εξαιρετική δουλειά». Προσθέτει δε πως απομένουν έξι μήνες σκληρής δουλειάς, σημειώνοντας πάντως πως ακόμη δεν γνωρίζει αν και με ποιον τρόπο θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές.

Αλλά, υπογραμμίζει, πως σε κάθε περίπτωση δεν ήθελε και ούτε θέλει να γίνει δήμαρχος!

Αυτή η τελευταία δήλωση, ότι δεν θέλει να γίνει δήμαρχος, αποτελεί και την πολιτικά σημαντική απάντηση του ίδιου του Πέτρου Κόκκαλη στα σενάρια που διακινούνταν ότι με φόντο την αποχώρηση του πατέρα του, Σωκράτη, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο γιος του Πέτρος θα πήγαινε κόντρα στον αδελφικό του φίλο Γιάννη Μώραλη.

Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότι ενώπιον της σοβαρής δυσκολίας που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει και αυτός αξιόπιστη υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά, διεκινείτο και από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος ότι θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια υπέρβαση και να πλαγιοκοπούσε έτσι τον συνδυασμό «Πειραιάς – Νικητής» στηρίζοντας για υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά τον Πέτρο Κόκκαλη.

Μετά την εξέλιξη αυτή μπαίνει κι ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αναζητεί μια αξιόπιστη υποψηφιότητα στο πρόσωπο του Πέτρου Κόκκαλη…

kokkalis dilosi