Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης!

oly 093525

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη το συνέδριο του Club Management Program

Στην Ελλάδα και το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά το συνέδριο του Club Management Program με την παρουσία πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η σταθερή παρουσία του Ολυμπιακού στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα επί προεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ηγέτης του Θρύλου έχει ανεβάσει, τα τελευταία χρόνια, πολλά σκαλιά τον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Η στενή σχέση του Ολυμπιακού μας με το ECA, το European Clubs Association, αποδεικνύει περίτρανα τούτο ακριβώς. Για ακόμη μία φορά, ο Σύλλογός μας γίνεται οικοδεσπότης για το ECA, το οποίο επιλέγει την Ελλάδα και τον Πειραιά για να διοργανώσει το συνέδριο του Club Management Program.

Σε μία προσπάθεια να οδηγήσουν το ποδόσφαιρο σε ένα καλύτερο αύριο, εκπρόσωποι των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης συναντώνται για δύο ημέρες στο ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας και ένα από τα ομορφότερα της Ευρώπης, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έρχονται σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό, προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά θέματα Κοινωνικής Ευθύνης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, με γνώμονα πάντα την προσφορά στην κοινωνία, θέματα επαφής και σχέσεων με τους φιλάθλους, θέματα ανάπτυξης Ακαδημιών, αλλά και Επικοινωνία και ΜΜΕ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Από το πρωί της Τρίτης, 9/10, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 10/10, το Καραϊσκάκη μετατρέπεται σε λίκνο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για την βελτίωση του ποδοσφαίρου σε τομείς εξωαγωνιστικούς, ωστόσο υψίστης σημασίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, τα οποία συμμετέχουν στο Club Management Program, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Ρόμα, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η PSV, η Σταντάρ Λιέγης, η Σεντ Ετιέν, ο Άγιαξ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Γαλατασαράι, η Βόλφσμπουργκ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Γκρασχόπερ, η Γκενκ, η Μπρόντμπι, η Ντιναμό Τιφλίδας, ο Απόλλων Λεμεσού και η ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Λέφσκι Σόφιας. Από την Ελλάδα, πέραν του οικοδεσπότη Ολυμπιακού, συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Πηγή: sport-fm.gr

eep logo