Κοινωνική Δράση του TEDxUniversity of Piraeus στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

chatzhkyriakeio idryma

Το TEDxUniversity of Piraeus σε πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, διοργανώνει κοινωνική δράση το Σάββατο 18
Απριλίου 2015, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.
Το TEDx University of Piraeus, αποτελεί πρωτοβουλία φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς ώστε να μεταλαμπαδευτεί η εμπειρία του TED στον ακαδημαϊκό χώρο.
Κίνητρο του TEDx University of Piraeus είναι να αποδείξει πως η Πανεπιστημιακή κοινότητα στην Ελλάδα φιλοξενεί και στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.
Φέτος το TEDx University Of Piraeus θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαΐου στο Μέγαρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά με κύριο θέμα "Taming Waves".
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών. Μέχρι σήμερα αδιάκοπα φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες σε μια σύγχρονη κοινωνία.
Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο χώρο του  ιδρύματος (Κλεισόβης 18, Πειραιάς), να ενισχύσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα στα παιδιά που φιλοξενεί. Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης (μια οδοντόβουρτσα, ένα σαμπουάν κλπ) ή οποιοδήποτε άλλο είδος καθημερινής χρήσης μπορείτε να προσφέρετε είναι αρκετό για να γεμίσουμε χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών.
Έλα το Σάββατο να προσφέρεις για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και να αποτελέσεις αρωγό σε αυτή τη
προσπάθεια. Όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε να «δαμάσουν τα κύματα» τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Σάββατο 18 Απριλίου 09:00-17:00
Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18, Πειραιάς
Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

eep logo