«Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια»

rapounzel nikaia

Η Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

 

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα φιλοξενήσει την παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια» της Παιδικής Σκηνής Γιούλης Ηλιοπούλου την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8.30 το απόγευμα. Πρόκειται για μία θεαματική παραγωγή με εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές. Τα κοστούμια εποχής και τα 3D ANIMATION ντύνουν τα σκηνικά στοιχεία με μαγικές εικόνες.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σ ένα πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μοχθηρής μάγισσας που εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της. Ο πιο περιζήτητος κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στο μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι. Η Ραπουνζέλ λαχταράει να ζήσει την πραγματική ζωή, ελεύθερη, έτσι κλείνει συμφωνία με το νεαρό κλέφτη και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει την απόδρασή του, παρέα μ΄ενα μονόκερο κι ένα μικρό χαμαιλέοντα.
Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει …
Το έργο διδάσκει την αξία της ελευθερίας του ανθρώπου , συμβολικά δείχνει ότι ο καθένας μας όταν έχει τη θέληση θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από τα όποια δεσμά του, να κυνηγήσει το όνειρό του και να ζήσει ελεύθερος σύμφωνα με τις επιλογές του. Επίσης η δύναμη της αγάπης και της φιλίας και η χαρά της ζωής στη φύση είναι μερικά από τα μηνύματα που προσφέρει το κλασσικό αριστούργημα στα παιδιά.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ
Κύπρου και Προύσσης
Ώρα έναρξης:20.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 €, 7€ (ΑΜΕΑ , Άνεργοι, Πολύτεκνοι), 8€ προπώληση
Προπώληση: viva.gr

eep logo