Συνάντηση Γ.Μώραλη με εθελοντές του ομίλου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ»

moralis agkaliazo

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε την Πέμπτη με την Πρόεδρο Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρου και μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γ.Μώραλης ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα του Ομίλου και το κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν προοπτικές συνεργασίας και το ενδεχόμενο υλοποίησης κοινών δράσεων στον Πειραιά, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη του καρκίνου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Ο Όμιλος Αγκαλιάζω επιτελεί ένα τεράστιο έργο με πλούσια κοινωνική δράση, που έχει ως στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση για τη μάστιγα της εποχής μας, τον καρκίνο. Ο Δήμος Πειραιά θα είναι αρωγός σε προσπάθειες που κινούνται στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης των πολιτών για το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία».

Η Πρόεδρος Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρου δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Μώραλη. Ενημερώσαμε τον Δήμαρχο Πειραιά για την πορεία και τη δραστηριότητα του Ομίλου Αγκαλιάζω και του προτείναμε συνεργασίες με στόχο την ενημέρωση των πολιτών του Πειραιά».

eep logo