Συντήρηση για τις 11 σκάλες της Ακτής Θεμιστοκλέους

skales peiraikis anakataskevh

Και πλήρης ανακατασκευή για τρεις από αυτές!

 

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά στις 11 σκάλες επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, εκ των οποίων οι 3 ανακατασκευάστηκαν πλήρως καθώς είχαν σοβαρά προβλήματα.
Στόχος είναι η ασφαλής πρόσβαση των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας στο παραλιακό μέτωπο της Πειραϊκής.
Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, προκειμένου οι πολίτες να χρησιμοποιούν με ασφάλεια τις σκάλες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων, πως η βελτίωση υποδομών στην πόλη, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. «Υλοποιούμε εκτεταμένες επισκευές και εργασίες συντήρησης στις 11 σκάλες στην Ακτή Θεμιστοκλέους και ήδη το αποτέλεσμα, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά είναι άρτιο», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, λέγοντας επίσης πως ο χώρος στον οποίο βρίσκονται οι σκάλες είναι αρχαιολογικός και χρειάστηκε η έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για την υλοποίηση των εργασιών. Τέλος, ο κ. Αργουδέλης σημείωσε, πως εκτός από τις μεγάλες παρεμβάσεις, η Δημοτική Αρχή δίνει έμφαση και στα έργα μικρής κλίμακας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών».

eep logo