Οι Δήμαρχοι της Π.Ε.Πειραιά για τα Λιπάσματα της Δραπετσώνας

lipasmata drapetsona ktiria

Κοινή συνέντευξη Τύπου τη Μ.Δευτέρα

Οι Δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας Πειραιά, Γιάννης Μώραλης (Πειραιά), Σταύρος Κασσιμάτης (Κορυδαλλού), Γιώργος Ιωακειμίδης (Νίκαιας – Ρέντη) , Γιάννης Λαγουδάκης(Περάματος), Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου (Σαλαμίνας) και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, θα συμμετέχουν σε κοινή συνέντευξη τύπου τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου στις 12μ στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Γ. Καραϊσκάκη). Στη συνέντευξη θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. κ. Γουρδομιχάλης.

Οι Δήμαρχοι του Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ανάπλασης και αξιοποίησης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας. Πρόκειται για ένα χώρο μεγάλης και υπερτοπικής σημασίας, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει ανάσα ζωής σε όλη την Αττική, αλλά και προοπτική ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής στηρίζουν και το διήμερο δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου.

ΤοΣάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου διοργανώνεται καθαρισμός, δενδροφύτευση και διάνοιξη της πρόσβασης σε ένα κομμάτι της πρώην βιομηχανικής ζώνης. Σημείο συνάντησης είναι ο Υδατόπυργος Δραπετσώνας (Εθνικής Αντιστάσεως &Γρ. Λαμπράκη) και ώρα έναρξης 9 το πρωί.