Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή πολιτισμού του ραδιοσταθμού «Παραπολιτικά 90,1»

bazaar vivliou

Μέρος των εσόδων του Bazaar Βιβλίου, θα διατεθεί για τους κοινωνικούς σκοπούς της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Γιορτή Πολιτισμού που διοργάνωσε ο Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του σταθμού, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η Γιορτή Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε από τις 11/05/2018 έως τις 13/05/2018, έλαβαν χώρα συναυλίες, δραστηριότητες για παιδιά και Bazaar Βιβλίου με χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

Μέρος των εσόδων του Bazaar Βιβλίου, θα διατεθεί για τους κοινωνικούς σκοπούς της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως η Γιορτή Πολιτισμού του Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που έρχεται να επιβεβαιώσει πόσο σημαντικό είναι να υλοποιούνται συνέργειες, οι οποίες κινούνται στην κατεύθυνση στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», οι οποίοι επέλεξαν να στηρίξουν γι΄ ακόμα μια φορά το έργο που επιτελεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Είναι πολύ σημαντικό - και το λέω συχνά, γιατί έτσι το νιώθω – όταν ρίχνεις στην κάλπη το ένα ευρώ, για ν’ αποκτήσεις το βιβλίο της αρεσκείας σου, να ξέρεις ότι θα μετατραπεί σε τρόφιμα και γενικά σε βασικά είδη απαραίτητα για τη διαβίωση συμπολιτών μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη. Και πάλι ευχαριστώ θερμά και εύχομαι η συγκινητική αυτή πρωτοβουλία, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, προκειμένου να υλοποιηθούν ανάλογες συνέργειες και στο μέλλον».

eep logo