Ολοκληρώθηκε η εσωκομματική εκλογική διαδικασία της ΝΟΔΕ στον Πειραιά και τα νησιά

mpoutsikakis korkidis node

Χρ.Μπουτσικάκης: Γυρίζουμε σελίδα, διαμορφώνοντας μια νέα, φρέσκια, δυναμική κοινωνική πλειοψηφία

Σχολιάζοντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας στον Πειραιά και τα νησιά, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Πειραιώτης Χριστόφορος Μπουτσικάκης, δήλωσε τα εξής:

«Την ώρα που όλοι μιλάνε για κρίση του πολιτικού συστήματος και απαξίωση όλων των διαδικασιών, η Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, 155.000 πολίτες, 2.500 εθελοντές και περισσότεροι από 8.000 υποψήφιοι για τις θέσεις των εκπροσώπων μας στέλνουν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα και διαμορφώνει μια νέα, δυναμική, κοινωνική πλειοψηφία ενώνοντας όχι μόνο αυτούς που θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, αλλά και αυτούς που προσδοκούν μια νέα και καλύτερη Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη για εκλογές και όσο πιο σύντομα αυτές γίνουν, τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο, την κοινωνία και την πατρίδα μας.
Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Γιάννη Βοιδονικόλα, ένα συνεπή και πραγματικό αγωνιστή της παράταξης στον Πειραιά. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του με μοναδικό κοινό μας σκοπό τη συγκρότηση μιας ισχυρής κομματικής οργάνωσης που στόχο θα έχει να οδηγήσει την Νέα Δημοκρατία σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυριανό Πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Συγχαρητήρια επίσης στον απερχόμενο Πρόεδρο Ηλία Μάκρα και στον υποψήφιο Λεωνίδα Κουτρουμάνο, οι οποίοι ξεχώρισαν για το ήθος και την ποιότητα που πολιτεύτηκαν, αποδεικνύοντας στην πράξη την ποιότητα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας»

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ