Ο Γ.Μώραλης στο Πασχαλινό Bazaar του Χατζηκυριάκειου

moralis pasxa cjatzikyriakeio

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε την Κυριακή το Πασχαλινό Bazaar που διοργάνωσε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου Γιάννη Μελά.

Ο Γ. Μώραλης περιηγήθηκε στον καλαίσθητο χώρο από τη Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κα Αναστασία Κατσιλιέρη, αγόρασε πασχαλινά δώρα και συνομίλησε με τους εθελοντές και το προσωπικό που συνέβαλλαν στην υλοποίηση του Bazaar.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Επισκεφθήκαμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, για να στηρίξουμε και με την παρουσία μας το Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος. Όλοι γνωρίζουμε το έργο που επιτελεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και είναι χαρά το ότι βρίσκεται στην πόλη μας. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε σήμερα εδώ. Περιηγηθήκαμε στο χώρο και αγοράσαμε όμορφα δώρα. Ευχαρίστησα και έδωσα συγχαρητήρια στους εθελοντές και στους υπεύθυνους του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος και εύχομαι να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Ο Δήμος Πειραιά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Η Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη επισήμανε: «Το Πασχαλινό Bazaar έχει ενισχυθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, γιατί θεσμός για το Ίδρυμα είναι το Χριστουγεννιάτικο. Παρόλα αυτά, η αγάπη των εθελοντών και η παρουσία των δωρητών και των χορηγών που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μας ενέπνευσε να προχωρήσουμε και σε αυτό το Bazaar. Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ήρθε στο Πασχαλινό Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος. Πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό μας. Είναι μεγάλη τιμή η σημερινή ημέρα να υποστηρίζεται και από την τοπική κοινωνία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες δημιουργίες, πασχαλινά δώρα, γλυκίσματα, κουλουράκια και λικέρ, από όλη την Ελλάδα που δημιουργούν οι εθελοντές μας αλλά και το προσωπικό μας».

eep logo