Ο Γ.Μώραλης στον εορτασμό των 93ων γενεθλίων του Ολυμπιακού

olympiakow genethlia

Εγκαίνια της μπουτίκ του Ολυμπιακού στην Ερμού - Ερυθρόλευκη μέρα στην αγορά του Πειραιά με Θρυλικές τιμές!



Ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τη συμπλήρωση 93 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός μας κλείνει 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας, με διεθνή παρουσία και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας και του Πειραιά στο εξωτερικό. Με έντονη κοινωνική δράση, προσφέρει καθημερινά σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ενισχύει διαρκώς την πόλη μας με έργα και παρέχει υποστήριξη σε εκδηλώσεις για τα παιδιά μας. Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού γαλουχούν εκατοντάδες παιδιά με τα ιδεώδη του αθλητισμού και αποτελούν το μεγαλύτερο φυτώριο αθλητών και πρωταθλητών της χώρας μας. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο μας! Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για την ομάδα μας. Χρόνια Πολλά στον Ολυμπιακό μας!»

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων με την ευκαιρία του εορτασμού των 93 χρόνων ίδρυσης του Ολυμπιακού, ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε αρχικά στα εγκαίνια της μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην οδό Ερμού, τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, σύσσωμης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, στελεχών της ΚΑΕ και πλήθους κόσμου. O Δήμαρχος Πειραιά, τόνισε πως είναι ωραίο να υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας «εστίες» του Ολυμπιακού.

Εν συνεχεία παρευρέθηκε στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά στα εμπορικά καταστήματα, με το μήνυμα «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ».

Σε ένα από τα περίπτερα του Εμπορικού Συλλόγου, στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, κόπηκε η γενέθλια τούρτα του Ολυμπιακού. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κ.κ. Νίκο Βέργο, Ιγκόρ Σίλβα και Δημήτρη Σκαφίδα, καθώς επίσης να κερδίσουν δώρα απαντώντας σε ερωτήσεις για την ιστορία του συλλόγου.

Ο κ. Μώραλης συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την πρωτοβουλία του να γιορτάσει τα γενέθλια του Ολυμπιακού και ευχήθηκε να υπάρξει η ίδια όρεξη «ώστε να προετοιμάσουμε τα 100 χρόνια του συλλόγου μας, το 2025, που θα’ ναι μια πολύ μεγάλη γιορτή και για τον Ολυμπιακό και για την πόλη».

Ο κ. Νίκος Βέργος, σε δήλωσή του ανέφερε ότι είναι τιμή για εκείνον να αποτελεί «κομμάτι» του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας, 93 χρόνια μετά την ίδρυσή του και ευχήθηκε στον σύλλογο ακόμη περισσότερες διακρίσεις και τίτλους για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Ιγκόρ Σίλβα αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους φίλους του Ολυμπιακού, εξέφρασε τη χαρά του που είναι μέλος της οικογένειας του συλλόγου με την ευχή για ακόμη περισσότερους τίτλους στο μέλλον.

Ο κ. Δημήτρης Σκαφίδας υπογράμμισε ότι: «Είναι προνόμιο να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού».Τόνισε ότι νιώθει υπερήφανος που αποτελεί «κομμάτι» αυτής της μεγάλης οικογένειας και ευχήθηκε νίκες, τίτλους, διακρίσεις και όμορφες αθλητικές στιγμές για ακόμη 93 χρόνια, αλλά και πέρα από αυτά.

eep logo