Η ανώτατη διάκριση από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

vrettakos proskopoi

Στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη

 

Το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού, την ανώτατη διάκριση σε πολίτες που δεν έχουν διατελέσει Πρόσκοποι, απένειμε με ομόφωνη απόφαση του το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και ο Πρόεδρος του Ισίδωρος Κανέτης, στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, για την πολύχρονη υποστήριξη και τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στο έργο τους.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του 8ου Συστήματος Προσκόπων από τον Έφορο της περιοχής Κορυδαλλού, Στέλιο Γεωργακάκη που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Σαρωνικού.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού αφού ευχαρίστησε το ΣΕΠ για την τιμή, αναφέρθηκε στην υπο-στήριξη και συμπαράσταση του Σώματος και των τοπικών συστημάτων στο έργο του Δή-μου, ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, κάνοντας πράξη τις αρχές της αλλη-λεγγύης, της συνεργασίας, της ευθύνης. Υπογράμμισε δε μεταξύ άλλων ότι σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή, δείχνουν το δρόμο για να κρατήσουμε ζωντανές ανθρώπινες αξίες, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλούδης, οι Αρχηγοί του 8ου Συστήματος Προσκόπων Κορυδαλλού Γιάννης Τζουμάκης και του 3ου Συστήματος Ναυ-τοπροσκόπων Κορυδαλλού Στέλιος Κουφός, ο παλαιός Πρόσκοπος και εθελοντής Γιώργος Λαζαρίδης, πολλοί πρόσκοποι και γονείς.

eep logo