ΒΕΠ: Δωρεάν σεμινάρια για εξαγωγές

ejagoges container

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης δράσης του και με στόχο να είναι πραγματικός αρωγός και σύμβουλος στις επιχειρήσεις μέλη του, σε συνεργασία με την διεθνή εταιρία Συμβούλων Ανάπτυξης Manager’s office διοργανώνει μία σειρά ΔΩΡΕΑΝ εφαρμοσμένων σεμιναρίων, που θα απευθύνονται μέλη του.

Το πρώτο στη σειρά, από αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 06-04-2015 και ώρα 16.00 – 20.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Καραίσκου 111, γ΄ όροφος), με θέμα:
«Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές»
Από τη συνδιοργανώτρια εταιρία θα παρουσιαστούν εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη , Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ) καθώς και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης .

Το άνοιγμα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις καθώς και ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal. Θα αναπτυχθούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling)
Το Επιμελητήριο καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν και, παράλληλα, να δηλώσουν και το ενδιαφέρον τους για όποιο άλλο θέμα, θα εμπλούτιζε τη θεματολογία των σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210 4174 765, αρμόδια κα Ε. Γκλεζάκου, e-mail: press@bep.gr.