Βράβευση Γ.Γεννιά από τον Φοίνικα Πειραιά

gennia vravefsi

Kατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου

Kαλή νέα χρονιά και δύναμη στους ανθρώπους του «Φοίνικα Πειραιά», ευχήθηκε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου του ΟΛΠ.
Σε πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα, η βουλευτής παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, την οποία της απένειμε το ΔΣ του «Φοίνικα», για την προσφορά της στον Σύλλογο.

Η κ. Γεννιά ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ για την τιμητική διάκριση και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν, προωθώντας τον υγιή ανταγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης των τοπικών αρχών του Πειραιά με την κυβέρνηση, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων γηπέδων, κάτι πολύ σημαντικό για μία αθλητική πόλη, όπως ο Πειραιάς, που έχει μεγάλους και σημαντικούς συλλόγους, οι οποίοι σήμερα έχουν πρόβλημα στέγασης.

Η κ. Γεννιά αναφερόμενη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Πέτρος Καπαγέρωφ», τόνισε πόσο σημαντική, για τους συλλόγους και για τους πολίτες, είναι η αποκατάστασή τους και η επαναλειτουργία τους, ύστερα και από τη χρηματοδότηση που διασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής.
Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα είναι παρούσα σε όλες τις προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων και της δημοτικής Αρχής, για τη βελτίωση και την ανάδειξη των αθλητικών κέντρων του Πειραιά.