Ο Γ. Μώραλης για τις δηλώσεις Ζουράρι

moralis black

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης

 δήλωσε:

«Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες μια αήθους επίθεσης από τον κ. Ζουράρι, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Υφυπουργού Παιδείας της χώρας μας, με απόφαση του Πρωθυπουργού.
Τέτοιου είδους δηλώσεις, προκαλούν το κοινό αίσθημα, προκαλούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, καθώς και όλους τους Πειραιώτες, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν. Τέτοιους είδους δηλώσεις διαιρούν, σε μια εποχή που είναι αναγκαίο όσο ποτέ, όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι.
Η ανοχή και η υπομονή για τον κ. Ζουράρι έχουν τα όρια τους. Πρόκειται για ένα ακόμα πρωτοφανές παραλήρημα από τον Υφυπουργό...Παιδείας ο οποίος καταφέρεται κατ΄ επανάληψη με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό του, αναφέρθηκε με εξίσου υβριστικά σχόλια εναντίον και της ιστορικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια στην οποία εκλέγεται.

Ως εδώ με τις αθλιότητες του εν λόγω κυρίου. Εάν ο ίδιος δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί άμεσα, αναμένουμε από τους πολιτικούς του προϊστάμενους, τουλάχιστον το αυτονόητο: την αντικατάσταση του από Υφυπουργός Παιδείας».

eep logo