Μήνυμα Γ.Μώραλη για τις εορταστικές εκδηλώσεις

moralis black

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Δήμο Πειραιά


«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες αισιοδοξίας και ελπίδας. Στον Δήμο Πειραιά σχεδιάσαμε και για τα φετινά Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, για να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε όλους και κυρίως στα παιδιά.

Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες και στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν στον Πειραιά κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Ο Πειραιάς γιορτάζει σε πλατείες, σε δρόμους και γειτονίες, με πολλές εκδηλώσεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Πειραιάς γιορτάζει στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις μας. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους!».

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.doc)Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων Δήμου Πειραιά[Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων Δήμου Πειραιά]315 kB

eep logo