«Γυναίκα : Σωματική και Ψυχική Υγεία»

xini gynaika

Στα πλαίσια του XINIS EDU FESTIVAL 2015,του μεγαλύτερου και πλέον πρωτοποριακού εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, ο τομέας Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Εσπερίδα, με θέμα «Γυναίκα: Σωματική και Ψυχική Υγεία» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Η εσπερίδα είχε την αιγίδα του Δήμου και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και απεύθυναν χαιρετισμό η κα Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και η κα Χρ. Τσιλιγκίρη Γενική Διευθύντρια Ολυμπιακού .

Ομιλητές ήταν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ιατρικό χώρο , ο κ. Κ. Λατζουράκης μαιευτήρας χειρουργός – γυναικολόγος, ο κ. Θ. Γκίκας μαιευτήρας χειρουργός – γυναικολόγος και ο Dr. Ν. Δέγλερης Καθηγητής Ψυχοθεραπείας Πανεπιστημίου Paris.Από το χώρο του αθλητισμού μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο της άθλησης τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία η κα Αθ. Τσουμελέκα , Χρυσή Ολυμπιονίκης και από τον παραϊατρικό χώρο οι κυρίες Α. Νησιανάκη ,Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος και η κα Αν. Οικονομίδη Αισθητικός- Κοσμετολόγος.

Την εσπερίδα συντόνισε η κα Αγγελική Σεληνίδου , Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ , προϊσταμένη τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας του Δήμου Πειραιά.

Στο διάλλειμα της εσπερίδας προσφέρθηκε καφές και γλυκίσματα από το GAZI COLLEGE Πειραιά, χορηγό του XINIS EDU FESTIVAL 2015 και συνεργάτης των τμημάτων Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

eep logo