Πειραιάς- Ολυμπιακός : Δήλωση Μώραλη για μια σχέση ζωής

moralis olympiakos

Με αφορμή την επέτειο των 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας συμπληρώνει ενενήντα χρόνια ζωής. Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Αποτελεί σύμβολο για τους Πειραιώτες και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Η λαμπρή ιστορία του Θρύλου μας συγκινεί και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι.

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε στον Πειραιά μέσα από τις φτωχογειτονιές, αγαπήθηκε από τους Πειραιώτες, ανδρώθηκε και μεγαλούργησε στον Πειραιά. Αυτή τη σχέση θέλουμε να την ενδυναμώσουμε προς όφελος της πόλης και των δημοτών του Πειραιά.

Εκτός από θριάμβους, κύπελλα και τίτλους, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στην πράξη τη στήριξη και την αγάπη του για την πόλη του, τον Πειραιά. Η ανιδιοτελής προσφορά του προς τον Δήμο Πειραιά από την αρχή της Δημαρχιακής μας θητείας, βοηθά καταλυτικά στην υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη. Παράλληλα συνεχίζει να επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, προσφέροντας τα μέγιστα σε όσους έχουν ανάγκη".

Στο πλαίσιο του εορτασμού των ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά "Κανάλι Ένα 90,4" έχει προσαρμόσει για αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου το πρόγραμμά του με αφιερωματικές εκπομπές στην πορεία και την ιστορία του Ολυμπιακού. Παράλληλα θα φωταγωγηθούν κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ ο Δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Επιπλέον, ο Δήμος Πειραιά στηρίζει τις δράσεις που διοργανώνει αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ.