Αναβαθμίζονται αθλητικοί χώροι στον Δήμο Κορυδαλλού

xlootapitas

Mε χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

 

Την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εργασίες αντικατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα και τάπητα στίβου σε ανοικτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου Κορυδαλλού», εξασφάλισαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Γιώργος Μακρυνός. Το έργο, προϋπολογισμού 602.358 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού χώρου του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού και των γηπέδων 5Χ5 και 8Χ8 στον πρώην χώρο του Ιδρύματος Ανηλίκων, στον Δήμο Κορυδαλλού, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα του στίβου στο ανοικτό δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου (μεταξύ των οδών Πλαταιών και παρόδου Σολωμού), στην ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα 5Χ5 και 8Χ8 στον χώρο των 26 στρεμμάτων (επί των οδών Νικηφορίδη και Σικελιανού) καθώς και στην ισοπέδωση - διαμόρφωση της επιφάνειας έδρασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 8Χ8 των 26 στρεμμάτων.
Τέλος, επισημαίνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο και την εκτέλεση του έργου αναλαμβάνει ο Δήμος Κορυδαλλού.

eep logo