Κανάλι-1: Ανάδειξη των 30 χρόνων λειτουργίας του από τα ΕΛΤΑ

kanali1 stamp

Με ειδική σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων, αριθμημένους φακέλους και συλλεκτικές σφραγίδες.

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4», του πρώτου «ελεύθερου» ραδιοσταθμού που εξέπεμψε στα ερτζιανά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν ειδική σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων, αναμνηστικούς αριθμημένους φακέλους με εικονογράφηση καθώς επίσης και συλλεκτικές σφραγίδες.
Τα ειδικά φύλλα με 10 αριθμημένα γραμματόσημα είναι τοποθετημένα σε καλαίσθητα εικονογραφημένα φόλντερ και κοστίζουν 10 ευρώ. Επιπλέον ο συλλέκτης έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί και μεμονωμένο αριθμό γραμματοσήμων τα οποία κοστίζουν 0,72 Ευρώ ανά τεμάχιο.
Οι ειδικοί αναμνηστικοί εικονογραφημένοι και αριθμημένοι φάκελοι που περιέχουν ένα προσωπικό γραμματόσημο και μια συλλεκτική σφραγίδα κοστίζουν 3,50 Ευρώ.
Όλα τα προϊόντα διατίθενται στα κεντρικά γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στον Πειραιά, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς επίσης και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα των ΕΛΤΑ ανά την Ελλάδα, μετά από αίτηση στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού

 

eep logo