Free Wi-Fi στους δρόμους του Πειραιά!

free wifi

Μια κίνηση που θα αναβαθμίσει την πόλη στα μάτια των τουριστών, αλλά θα την κάνει και πιο φιλική για τους ίδιους τους κατοίκους της

σχεδιάζει για το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή Μώραλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet, αναμένεται να τοποθετηθούν αναμεταδότες που θα καλύπτουν με ελεύθερο W—Fi κατ’ αρχήν τις παραλιακές λεωφόρους στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, αλλά και το Πασαλιμάνι.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο σύστημα έχουν εγκαταστήσει πολλές τουριστικές πόλεις της Ευρώπης, ορισμένες μάλιστα εξ αυτών είναι πλέον ολόκληρες καλυπτόμενες από το σχετικό δίκτυο.
Εκτός των άλλων, η πρόσβαση στο internet που επιτυγχάνεται έτσι, εκτιμάται ότι θα διευκολύνει τους τουρίστες που βρίσκονται στον Πειραιά και όπως έχει αποδειχθεί, πολλές φορές «περπατούσαν χαμένοι» αφού η πόλη δεν έχει την οργάνωση που θα έπρεπε για να τους υποδεχθεί και να τους κατευθύνει.
Τώρα, τουλάχιστον με την πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα έχουν τη δυνατότητα και μέσα από διαφορες εφαρμογές όχι μόνο να ξέρουν που βρίσκονται ανάπάσα στιγμή, αλλά και πως μπορούν να κατευθυνθούν σε αξιοθέτα, στην αγορά, σε ξενοδοχείο ή στο πλοίο τους.

eep logo