Έκθεση Τέχνης στον Κορυδαλλό

art korydallos

Εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών των Εργαστηρίων του Δήμου, αφιερωμένη στον Βασίλη Κατσιβελάκη

 

Με την ετήσια έκθεση έργων των σπουδαστών του ολοκληρώνεται μια ακόμα δημιουργική χρονιά για τα Εργαστήρια Τέχνης Κορυδαλλού (ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ) του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στο χώρο της Σχολής, Μαλαγαρδή 46 και Κοραή, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του καθηγητή γλυπτικής των ΕΡΤΕΚΟ Βασίλη Κατσιβελάκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα των σπουδαστών όλων των τμημάτων: ζωγραφικής (ενηλίκων, εφηβική, παιδική, προετοιμασία Καλών Τεχνών), comics- animation, φωτογραφίας, κοσμήματος, κοπτικής- ραπτικής, χαρτί- μπατίκ- κερί, αναπαλαίωσης επίπλων, γλυπτικής, κατασκευής μαριονέτας, κεραμικής ενηλίκων, παιδικής κεραμικής, αγιογραφίας, τοιχογραφίας και ψηφιδωτού.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Κορυδαλλού είναι ανάμεσα στους τους λίγους Δήμους, που έχει κρατήσει ανοιχτά όλα τα τμήματα πολιτισμού και αθλητισμού, τα οποία λειτουργούν με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες- καθηγητές και μεγάλη συμμετοχή μαθητών όλων των ηλικιών.

- Διάρκεια έκθεσης 15 έως 23 Ιουνίου 2017.
- Καθημερινά 19:00-21:00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής).