Ο Γ.Μώραλης στην εκδήλωση του Εθνικού για την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Volley League

moralis ethnikos

Ο Δήμαρχος Πειραιά παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Εθνικού ΟΦΠΦ, για την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Volley League, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας».

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πετοσφαίρισης κ. Νίκος Νικολινάκος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη για την συμπαράστασή του στην άνοδο της ομάδας πετοσφαίρισης στη Volley League. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στην Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βράβευση, αλλά πιστεύω πως εγώ θα έπρεπε να απονείμω βραβείο στην ομάδα πετοσφαίρισης του Εθνικού που ανέβηκε κατηγορία κι όχι το αντίθετο. Θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο του Εθνικού κα Ιωαννίδου, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Πετοσφαίρισης κ. Νικολινάκο, τον προπονητή, τους αθλητές και τους συνεργάτες για τη μεγάλη προσπάθεια και την τιμητική διάκριση, να είναι στην Α1 κατηγορία του Volley, μετά από 26 χρόνια. Είναι τιμητικό για την πόλη να έχει στους άντρες δύο ομάδες στην Α1 κατηγορία, όπως και στις γυναίκες πλέον καθώς και ο Πορφύρας ανέβηκε στην Α1. Είναι πολύ σημαντικές διακρίσεις για τον Πειραιά, μια πόλη με σημαντικά προβλήματα σε αθλητικές υποδομές. Είμαι σε άμεση επαφή με όλους τους ανθρώπους του Εθνικού για μια σειρά ζητημάτων, όπως είναι το γήπεδο στο ποδόσφαιρο, τα γραφεία του Εθνικού στην Ακτή Δηλαβέρη, για τα γραφεία ποδοσφαίρου που παραχωρούμε στον Πύργο. Είναι μια σειρά θεμάτων τα οποία είναι δυστυχώς ανοιχτά, με πιο δύσκολο και δυσεπίλυτο το γήπεδο του ποδοσφαίρου. Θέλω να ξέρετε ότι καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να βρούμε λύσεις. Ξέρουμε την ιστορία του Εθνικού, αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον αθλητισμό, στην πόλη και θα είμαστε κοντά σε ότι κάνετε. Επαναλαμβάνω για να είμαι έντιμος, θα είμαστε κοντά και θα βοηθήσουμε στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους αθλητές, στον προπονητή, σε όλους. Σας ευχαριστώ για την τιμητική αυτή διάκριση».

H Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, επισήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Εθνικού για την τιμητική βράβευση. Ο Δήμος Πειραιά είναι εμπράκτως δίπλα στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας, τον Εθνικό προκειμένου να επιλυθούν όλα τα ζητήματα. Έχουμε άριστη συνεργασία και θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο μέλλον. Εύχομαι στον Εθνικό μέσα από την καρδιά μου, μόνο επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα».

 

Attachments:
Download this file (FinancialResults2016_10Ports.xls)Eτήσια οικονομικά αποτελέσματα 2016[ετήσια οικονομικά αποτελέσματα 2016]29 kB

eep logo