"Sail for Love" στον Σαρωνικό

1 Sail for love

Για δεύτερη χρονιά "Πλεύση Αγάπης / Sail for Love” ανοίγει πανιά σε έναν αγώνα με καλό σκοπό, να προσφέρει σε οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη.

H εταιρία Alpha Victory και το περιοδικό ONDECK συνδιοργανώνουν την 2η Πλεύση Αγάπης / Sail for Love, ένα ιστιοπλοϊκό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ΦΛΟΓΑ - Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση με την συμμετοχή και υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών Chartering και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής.

Ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των κατηγοριών, αγωνιστικά με έμπειρους κυβερνήτες και τουριστικά με πληρώματα όλων των επιπέδων θα κληθούν να δώσουν ένα ισχυρό παρών μετατρέποντας την συμμετοχή σε μια καλή πράξη.

Η Πλεύση Αγάπης / Sail For Love θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Απριλίου 2017 και ο στίβος προβλέπει ένα νοητό τραπέζιο στην περιοχή του Σαρωνικού συνολικής απόστασης 16 ναυτικών μιλίων κοντά στην ακτή.

Η απονομή των επάθλων, η βράβευση των συμμετεχόντων καθώς και δωρεά του συνολικού ποσού θα πραγματοποιηθεί σε δεξίωση παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και αθλητικό στερέωμα και βεβαίως το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ.

Η συμμετοχή ανά σκάφος είναι 100 ευρώ