Η ΠΕΑΛΣ καλωσορίζει τον νέο υπουργό Ναυτιλίας

limeniko soma

Με επιστολή της προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εύχεται Καλή Επιτυχία στον νέο υπουργό Ναυτιλίας και ζητά σύντομα συνάντηση κατ' ιδίαν, για να του εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λιμενικού. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, σας καλωσορίζουμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Όπως σας ενημερώσαμε και δια ζώσης σε συνάντησή μας κατά τη θητεία σας ως Υπουργός Υγείας, ο Οργανισμός που υπηρετούμε αλλά και τα στελέχη μας, αντιμετωπίζαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε αρκετά και σημαντικά προβλήματα, που μερικά εξ’ αυτών χρήζουν άμεσων λύσεων.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε δεχθείτε αίτημα συνάντησής μας, το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου σας ενημερώσουμε για τις θέσεις και τις απόψεις μας επί των χρονιζόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ώστε να θέσουμε από κοινού τις προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα για την επίλυσή τους".