Τραγωδία στην Αίγινα: Αναπάντητα "γιατί"...

1 moni aigina

Τέσσερεις νεκρούς, μετξύ των οποίων ένα 9χρονο κοριτσάκι, πέντε τραυματίες και πολλές αναπάντητες ερωτήσεις για τα αίτια της ακατανόητης τραγωδίας που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης μεταξύ Πέρδικας και Μονής στην Αίγινα, αναδύονται από τον πυθμένα του Σαρωνικού!

Υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού αδυνατούσαν να βρουν μια λογική εξήγηση για την φονική πορεία του τρελλού ταχύπλοου που εμβόλισε μια λάντζα με περίπου 25 επιβαίνοντες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το γραφικό ψαροχώρι της Αίγινας για μια ημερήσια εκδρομή στη νησίδα της Μονής. Εκδρομή που εξελίχθηκε σε εφιάλτη και ανειπωτη τραγωδία.
Τα αναπάντητα ερωτήματα πληθαίνουν από το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του φονικού ταχύπλοου δήλωσε στους Λιμενικούς πως δεν κατάλαβε τίποτα!
Αλλά και από την επιβεβαίωση ότι σ’αυτό το σκάφος επέβαιναν κι άλλα τρία άτομα!!
Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σκάφους δεν ήταν ο κυβερνητης και δεν επέβαινε σ’ αυτό!!!

Στελέχη του Λιμενικού πάντως, θεωρούν απίθανο να υπάρχει άλλο θύμα και κάνουν λόγο για μια «χαζή» τραγωδία. Χαζή, ανεξήγητη, αλλά πάντως τραγωδία.

Οι βαριά τραυματίες (μεταξύ των οποίων και μια ακρωτηριασμένη γυναίκα) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα και ταχύπλοα σε νοσοκομεία της Αττικής και κυρίως στο Κρατικό Νίκαιας.

Συγκλονίζει τέλος η «τραγωδία μέσα στην τραγωδία» του θανάτου μιας εννιάχρονης και του πατέρα της και ταυτόχρονα του σοβαρού τραυματισμού της μητέρας της...