«Ταξίδια» με τη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου στο Celestyal Crystal

1 celestyal melina

Μια μαγευτική βραδιά, συνώνυμη της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, και σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, χάρισε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια σε όσους βρέθηκαν στην τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 15-18 Ιουλίου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal της εταιρείας.

Η Celestyal Cruises, πιστή σε όσα είχε υποσχεθεί στο κοινό της για το καλοκαίρι του 2016, συνεχίζει το πρόγραμμα της με όμορφες Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ και pop συναυλίες εν πλω από γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.
Οι επιβάτες που επέλεξαν την τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», από τις 15 έως τις 18 Ιουλίου, απόλαυσαν στις 16 Ιουλίου μία μαγευτική βραδιά και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία «μετά μουσικής» μέσα από την ερμηνεία της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, Μελίνας Ασλανίδου που τους «ταξίδεψε» με τη φωνή της,ενώ εκείνοι την αποθέωσαν χειροκροτώντας και συρρέοντας στο Κατάστρωμα 10 στο θέατρο Μούσες.

Η ερμηνεύτρια τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες με το κοινό να τραγουδά μαζί της και να την αποζημιώνει με το χειροκρότημά του μετά από κάθε της τραγούδι. Δε παρέλειψε να τιμήσει και τραγούδια του παλιού ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου που ακούγονται σε κάθε πρόγραμμά της, παρασύροντας έτσι όλους σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Το πρόγραμμα άνοιξε με Djset του Δημήτρη Σαράντου, ραδιοφωνικού παραγωγού του Λάμψη 92,3, ενώ η δισκογραφική εταιρείαHeaven παραβρέθηκε με εκπροσώπους της για να τιμήσει την ξεχωριστή βραδιά.

Η φωνή της Μελίνας Ασλανίδου κατέκλυσε όλους τους χώρους του Celestyal Crystal και διατήρησε αμείωτο το κέφι όλων μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ίδια, ιδιαίτερα φιλική με τους επιβάτες, δεν έπαψε να συνομιλεί και να τραβά φωτογραφίες μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο πλοίο.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της μετά το πέρας της συναυλίας:«Η σημερινή εμπειρία που μου χάρισε η CelestyalCruises είναι ανεκτίμητης αξίας. Οι επιβάτες και το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου διαμόρφωσαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και «αγκάλιασαν» στη συναυλία κάθε τραγούδι μου ξεχωριστά, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, που τόσο έχουμε λησμονήσει.»

eep logo