Ο Μώραλης στο ΔΣ στου ΟΛΠ

1 olp

Τη δέσμευση ότι ο δήμος του Πειραιά θα εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας του ΟΛΠ με μία εκ των θέσεων που θα κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ σε αυτό, έδωσε ο βασικός μέτοχος του λιμανιού του Πειραιά (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ το συγκεκριμένο θέμα καταγράφηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης των μετόχων του ΟΛΠ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των μετόχων του Οργανισμού εγκρίθηκαν οι αλλαγές στο καταστατικό της εταιρείας, ενώ το θέμα που αφορά τη νέα σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ αλλά και η εκλογή νέου μέλους του ΔΣ της εταιρείας θα εξεταστούν σε νέα συνεδρίαση των μετόχων, την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών Αρχιεργατών εξήγγειλαν σήμερα νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι διεκδικούν από την κυβέρνηση υπεύθυνες απαντήσεις στα αιτήματά τους και κυρίως υπεύθυνες πολιτικές πράξεις που θα κατοχυρώνουν την εργασία και τις εργασιακές σχέσεις όλων των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ θα πραγματοποιήσουν αύριο, στις 11:00, συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

eep logo