Καλωσόρισμα του M/V Theben στο Car Terminal του λιμένα Πειραιά

theben

Τον Capt. S.E. Benedicto και το M/V “Theben” καλωσόρισαν στο Λιμάνι του Πειραιά στην πρώτη άφιξή του στο Car Terminal του ΟΛΠ Α.Ε. ο Γενικός Διευθυντής Σταύρος Χατζάκος με τη Διευθύντρια Διακίνησης Αυτοκινήτων και Γενικού Φορτίου κα Παρασκευή Καλαμαρά παρουσία του Γ. Ξυδέα, Διευθύνοντος Συμβούλου του Σκανδιναβικού Πρακτορείου Εγγύς Ανατολής.
chatzakos thebenΤο νεότευκτο πλοίο (Απρίλιος 2016), τρίτης γενιάς με 200 μ. μήκος και 52 μ. ύψος μπορεί να μεταφέρει 8.000 οχήματα, ανήκει στην εταιρία WALLENIUS WILHELMSEN LOGISTIC, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, η οποία προσεγγίζει περίπου 50 φορές τον χρόνο το λιμάνι του Πειραιά τα τελευταία 15 χρόνια και με πρόσφατη απόφασή της ενισχύει την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο χρησιμοποιώντας ως κέντρο το Car Terminal του Οργανισμού.

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Γεν. Διευθυντής επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία με το Σκανδιναβικό Πρακτορείο Εγγύς Ανατολής, έναν από τους μεγαλύτερους διαχρονικά πελάτες του Car Terminal, το οποίο εκπροσωπεί την εταιρία WALLENIUS και τόνισε τις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται με τις νέες επενδύσεις που προγραμματίζονται στο Car Terminal.

Να σημειωθεί ότι στο α΄ τετράμηνο του 2016 υπάρχει σημαντική αύξηση στο εγχώριο φορτίο το οποίο έχει ξεπεράσει το 25% ενώ η συνολική διακίνηση των οχημάτων ανέρχεται στο 10% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2015.




eep logo